Grujić sudi 157. "večiti derbi"!

Autor:

Sport

12.04.2018

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arbitar iz Niša Danilo Grujić biće glavni sudija 157. večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana, koji će biti odigran u subotu na stadionu "Rajko Mitić".

RepublikaFoto: Starsport
Grujić će po četvrti put u karijeri voditi večiti derbi

Iako je većina ljubitelja fudbala očekivala da duel dva naša najbolja kluba vodi Milorad Mažić iz Vrbasa to se nije dogodilo.

Danilo Grujić će po četvrti put voditi "večiti derbi". Prvi pomoćnici će mu biti Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, a četvrti sudija je Nemanja Petrović. Iza golova stajaće Bojan Nikolić i Nenad Đokić.

Inače, Mažić će suditi večerašnji revanš meč 1/4 finala Lige Evropa između Sportinga i Atletika. Pomoćnici će biti Ristić i Đurđević, a četvrti sudija je Petrović. Grujić, koji će voditi predstojeći derbi, stajaće iza gola kao i Đoković.

Utakmica prvog kola plej-ofa Supelige između Crvene zvezde i Partizana biće odigrana u subotu od 18.30 sati. Zvezda ima šest bodova više u odnosu na Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading