ON JE UZ BUFONA: Morao je da nokautira sudiju

Autor:

Sport

12.04.2018

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni dan nakon utakmice između Reala iz Madrida i Juventusa strasti se nisu smirile. Svet fudbala još uvek raspravlja o odluci sudije Olivera da dosudi penal za "kraljeviće" i posle toga isključi Bufona. Bivši golman crno-belih Stefano Takoni stao je uz svog mlađeg kolegu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Da sam bio na Bufonovom mestu? Udarac u lice sudije bio bi sjajan način da se završi divna karijera. Sve je to urađeno sa lošom namerom, Kolina je korumpiran. Takav je bio i kada je 2000. godine sudio Juventusu u Peruđi. I tada je imao loše namere. Glavni čovek za sudije u Evropi mora da se menja na svake dve tri godine. - jasan je Takoni.

On je udario i na UEFA.

- Za stolom je odlučeno da Juventus mora da bude eliminisan. I sada su nam to servirali. Sve ovo mnogo šteti imidžu fudbalske igre. A jasno je i da je on (Kolina, prim. aut) glavni za tim stolom, kao i da generalno sudije u evropskim takmičenjima nanose štetu italijanskim klubovima - poručio je legendarni golman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading