Egipćani kvare posao Partizanu?

Autor:

Sport

14.04.2018

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bugarski napadač Todor Nedelev pominjao se kao potencijalno pojačanje Partizana na leto, ali se čini da bi jedan klub iz Egipta mogao da pomrsi konce crno-belima.

RepublikaFoto: youtube.com/homer wallslash
Crno-beli odavno zapazili Bugarina

Reprezentativac Bugarske i igrač Boteva iz Plovdiva Nedelev navodno je na radaru čelnika kluba iz Humske, ali je lako moguće da će Al Ahli iz Egipta biti izdašniji u novčanom smislu, što bi lako moglo i da presudi.

Jedini klub za koji je igrao van domovine bio je Majnc, ali se nije snašao pa se vratio u matični Botev, koji je dobio ponudu od egipatskog Al Ahlija. Klub koji je 40 puta bio prvak svoje zemlje, a 8 puta osvajao klupski šampionat Afrike želeo bi da u svojim redovima vidi Bugarina koji je 17 puta nastupao za reprezentaciju svoje zemlje.

Ukoliko se ovaj transfer zaista i realizuje Nedelev bi bio jedini Evropljanin u dresu Al Ahli, pa je pitanje da li bi možda ovo bio razlog da Bugarin odbije da se preseli na afrički kontinent.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading