Đukić: Nije normalno da ovako primamo golove, Lalatović: Dokle da se vređamo?

Autor:

Sport

18.04.2018

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi meč polufinala Kupa Srbije između Čukaričkog i Partizana doneo je šokantan trijumf tima sa Banovog brda 4:2 i dijametralno suprotna raspoloženja trenera dve ekipe nakon završetka prvog meča.

RepublikaFoto: Starsport
Đukić u neverici nakon grešaka odbrane

Trener "brđana" Nenad Lalatović bio je prezadovoljan nakon pobede od 4:2.

– Čestitam mojim igračima na zasluženoj pobedi. Ovo je apsolutno pobeda mojih igrača. Taktički smo sjajno odigrali. Lepa utakmica. Srećno smo došli do četvrtog gola, ali smo i primili autogol - rekao je Lalatović za TV Arena sport nakon meča.

Trener Čukaričkog je naglasio sjajnu atmosferu i dobar fudbal.

– Zašto bi mi morali da pravimo konferencije posle svakog meča. Zašto bi morali da se vređamo. Treba da uživamo u fudbalu. Danas je pobedio fudbal. Bilo je dobro suđenje, bila je sjajna atmosfera. Ne trebamo da teramo publiku sa stadiona - dodao je Lalatović.

U izjavi za Arenu sport trener Partizana Miroslav Đukić je ukazao na neverovatne propuste odbrane crno-belih.

– Nije normalno da primimo ovakva četiri gola. Neverovatno da mi primimo ovakve golove. U napadu smo imali veliki broj šansi, ali greške u odbrani su neshvatljive - kazao je Đukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading