(VIDEO) "Brđani" zadali novu glavobolju Đukiću, ČUKA SA DVA GOLA PREDNOSTI NA REVANŠ!

Autor:

Sport

18.04.2018

18:25 >> 18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čukaričkog ostvarili su pobedu od 4:2 u prvom susretu polufinala Kupa Srbije protiv Partizana i tako pokazali da se u ovom dvomeču na njih mora najozbiljnije računati, iako su ih mnogi unapred otpisali.

RepublikaFoto: Starsport
Čukarički šokirao crno-bele

Koliko je tim Nenada Lalatovića naoštren pokazalo se već posle nepuna dva minuta kada je Petar Bojić napravio pravi slalom kroz neodlučnu odbranu crno-belih, predriblao je i golmana Jovičića i iz ugla pogodio za 1:0.

Partizan se vratio u utakmicu 18 minuta kasnije nakon što je Radić pogodio sopstvenu mrežu za izjednačenje, a crno-beli su pre toga pritiskali rivala i na kraju su zahvaljujući protivničkom igraču poravnali rezultat.

Kako je protekla prva polovine prvog poluvremena, tako se nastavilo i do odlaska na odmor. Partizan je imao više loptu u posedu, napadao je, ali ih je Asmir Kajević presekao novim golom za 2:1u 40. minutu nakon još jedne očajne reakcije defanzivne linije Partizana.

Međutim, Partizan je opet obradovao svoje fanove pred sam odlazak na odmor nakon sjajne partiture Danila Pantića koji je predriblao dvojicu čuvara, nanizao ih i zatim udarcem sa desetak metara pod prečku postavio 2:2 pred pauzu.

Svi su očekivali da u nastavku crno-beli preokrenu rezultat i tako se činilo po uvodnim minutima susreta, ali je Petar Bojić po drugi put bio siguran egzekutor za Čukarički u 55. minutu, pa su domaćini stigli do, ispostaviće se, odlučujuće prednosti na ovom duelu.

Iako je ostalo još punih 35 minuta do kraja meča, promene rezultata nije bilo. Za to tim Miroslava Đukića može najviše da zahvali Ognjenu Ožegoviću, ali i rezervisti Đorđu Ivanoviću koji su promašili velike prilike za barem izjednačenje. Čukarički je preko Luke Stojanovića imao šansu nadoknadi vremena, ali ono što on nije iskoristio u gol je pretvorio Ognjen Mudrinski, koji je pola minute pred kraj postavio konačnih 4:2.

Neverica na klupi Partizana, radost tima sa Banovog brda i povici "Đukiću, odlazi!" po završetku susreta. U revanšu na stadionu Partizana crno-beli će imati strašno težak zadatak da nadoknadi ovaj minus, a Čukarički je sada vrlo blizu toga da oduzme trofej Kupa koji je prethodne dve sezone bio u vitrinama crno-belih. Revanš je na programu 9. maja na stadionu u Humskoj.

Čukarički - Partizan 4:2 (2:2)

Stadion: Čukaričkog. Gledalaca: oko 3.000. Strelci: 1:0 Bojić (2), 1:1 Radić ag (20), 2:1 Kajević (40), 2:2 Pantić (45), 3:2 Bojić (53), 4:2 Mudrinski (90+2). Sudija: Petar Piper.

Čukarički: Belić - Radić (od 46. Veličković), Đurić, Kopitović, Bogosavac - Docić, Drinčić - Belaković (od 81. Milić), Kajević, Bojić (od 75. Stojanović) - Mudrinski.

Partizan: Jovičić - Vulićević, N. R. Miletić, Marković, Urošević - Tošić, Zdjelar, Pantić, Đerlek (od 65. Janković) - Tavamba, Ožegović (od 71. Ivanović).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading