Lalatović: Ako Matijašević odlazi idem i ja

Autor:

Sport

18.04.2018

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle polufinalne utakmice u kojoj je Čukarički savladao Partizan 4:2, trener "Brđana" Nenad Lalatović se osvrnuo i na izjavu sportskog direktora Vladana Matijaševića da napušta klub i rekao da ukoliko se to desi, i on napušta klub sa brda.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Sportski direktor kluba Vladimir Matijašeić podneo je ostavku, a Lalatović je rekao da će i on sa njim zajedno napustiti klub. 

- Matijašević me je doveo, ako on ode iz kluba otići ću i ja. Ne bi bilo u redu da on ode iz kluba a ja da ostanem. Meni je u Čukaričkom prelepo, ovde sam proveo godinu i po dana. Nije direktor nizašta kriv, gazda, igrači, neke druge stvari su u pitanju, svima je palo teško. On je za mene najbolji sportiski direktor u Srbiji, igrače koje smo doveli za male pare, Matijašević ih je prodao za milione - rekao je on. 

Lalatović je dodao da Matijašević ima podršku igrača i da bi bio ogroman hendikep da napusti klub. 


- Onda ću otići i ja, iako bih voleo da ovde provedem sve četiri godine, pa da odem u inostranstvo. Ovom klubu dajem i znoj i srce i dušu, davaću uvek ja sam čovek od reči. Poštujem vlasnika kluba, ali solidarisaću se sa Matijaševićem - rekao je on. 

Govoreći o borbi za Ligu Evropa, Lalatović je ocenio da je njegova ekipa zaslužila plasman u kvalifikacije. 

- Zaslužujemo, a neka ode ko bude hteo, koga odluče, ali ne treba da se ponižavamo u Evropi. Tamo treba da igraju najbolji i najorganizovaniji klubovi, a ne da igramo pretkolo, da idemo da se sunčamo i da se ponižavamo. Srbiju treba da predstavljamo na najbolji način - naveo je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading