PREOKRET: Ibra ide na SP?

Autor:

Sport

24.04.2018

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Švedske Jane Anderson izjavio je da bi Zlatan Ibrahimović mogao da zaigra za nacionalni tim na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

RepublikaFoto: lagalaxy.com
Ibrahimović bi mogao da zaigra u Rusiji

Ibrahimović se povukao iz selekcije Švedske posle EP 2016. On je nedavno prešao iz Mančester junajteda u LA Galaksi, a briljira u američkom klubu.

Svi svetski mediji su objavili da bi Zlatan želeo da se vrati u nacionalni tim, a i on je to više puta izjavljivao. Međutim, Anderson je nedavno izjavio da se Ibrahimović povukao iz nacionalnog tima pre dve godine i da ne postoje šanse da zaigra u Rusiji.

Anderson je promenio mišljenje.

- Zlatan može da ide na SP. Ali, ako je zaista promenio mišljenje, mora da me pozove i da kaže da želi da bude deo reprezentacije. Ako to uradi, razgovaraćemo. Pričaćemo šta to znači, kako reprezentacija sada igra itd... Ali, za sada je to sve samo špekulacija - rekao je Anderson i dodao:

- Ne znam da li bi se on i dalje uklopio u naš tim. Ali, ni ne razmišljam o tome. Mogućnosti razmatram kada dođu i ako dođu. Ako želi da bude deo reprezentacije, mora da me nazove. Ne može da bude jednostavnije od ovog.

Švedska je izborila plasman na SP bez Ibrahimovića, pošto je u baražu eliminisala Italiju. Švedska će na SP igrati u grupi sa Nemačkom, Meksikom i Južnom Korejom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading