KONTE: Salah sazreo, sada je drugi igrač

Autor:

Sport

27.04.2018

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Čelsija Antonio Konte objasnio je zašto je klub sa "Stamford Bridža" leta 2016. odlučio da proda Mohameda Salaha.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antonio Konte

Egipatski reprezentativac briljirao ove sezone i sa 33 postignuta gola najbolji je strelac Premijer lige, a upisao je i 9 asistencija.

- To nije tako jednostavno jer moramo da uporedimo Salaha kakav je bio pre četiri, pet godina i sa ovim danas. Sadašnji Salah postao je mnogo bolji. Iskustvo u Italiji bilo je veoma važno za njega. On je danas sasvim drugačiji igrač - rekao je Konte.

Menadžer Mančester junajteda i bivši trener Čelsija Žoze Murinjo danas je istakao da on nije odgovoran za odlazak Epipćanina iz Čelsija.

Salah je 2014. iz Bazela došao u klub iz Londona, ali je odigrao samo 13 utakmica u dresu "plavaca" i postigao je 2 gola. Tokom 2015. bio je na pozajmici u Fiorentini, a sezonu 2015/16. proveo je u Romi. Rimljani su leta 2016. otukipili njegov ugovor od Čelsija za 15 miliona evra, a već sledećeg su ga prodali Liverpulu za 42 miliona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading