Napolitanci digli glas protiv sudije: OPET SE POMAŽE JUVENTUSU, "KALČOPOLI" SE VRATIO!

Autor:

Sport

29.04.2018

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trka za Skudeto u Seriji A odavno nije bila ovoliko uzbudljiva, a pobeda Juventusa na gostovanju Interu bila je razlog za oštre kritike na račun sudije Danijelea Orsata iz tabora drugoplasiranog Napolija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Juve i Napoli vodiće veliku borbu u završnici Serije A

Inter je ostao sa igračem manje još u 18. minutu nakon žestokog faula Vesina nad Mandžukićem, ali su i tako imali do pred kraj prednost od 2:1.

Ipak, autogol Škrinjara i gol Iguaina doneli su preokret, pa je Juve zabeležio velika tri boda na "Đuzepe Meaci" u derbiju Italije.

Dok su igrači Napolija sa stručnim štabom predvođenim Mauriciom Sarijem u hotelu u Firenci gledali prenos pomenutog susreta, uoči svog nastupa protiv Fjorentine ove nedelje od 18 sati, u Napulju nije bilo navijača koji nije besneo zbog onoga što je video u Milanu.

- Pobedio je tim koji nije zaslužio, koji pritom igra smešan fudbal u odnosu na ono što pokazuju Sarijevi momci - bila je jedna od poruka Napolitanaca na društvenim mrežama.

Nakon meča su se pojavile i poruke "Kalčopoli se vratio" što je aluzija na loše suđenje u korist Juventusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading