NOVI POSAO CRNO-BELIH I OLIMPIJAKOSA: Partizan vraća napadača nakon godinu dana?

Autor:

Sport

01.05.2018

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan i Olimpijakos imaju poslednjih godina saradnju kakva se retko viđa među klubovima širom Evrope. Novi dokaz u prilog ovoj tvrdnji mogao bi da bude povratak napadača Uroša Đurđevića iz Pireja u Humsku ovog leta.

RepublikaFoto: Starsport
Đurđević nije oduševio u Olimpijakosu

Tradicija bi mogla da se nastavi već ovog leta i to ne samo ako crno-beli odluče da otkupe ugovor Saše Zdjelara. Grčki mediji najavljuju da bi Partizan mogao u svoje redove da vrati igrača, koji je uz Leonarda, bio najzaslužniji za osvajanje duple krune prošle sezone.

Đurđević ove sezone nema baš sjajan status u redovima grčkog velikana, a sedam pogodaka na 29 odigranih mečeva ipak je premalo za klub u kome se uvek traži najviše. Stoga bi Đurđević mogao još jednom da pokuša da svoju karijeru oživi u crno-belom dresu, što mu je itekako uspelo u prethodnoj sezoni.

Pitanje je da li je Đurđević raspoložen da se još jednom vrati u srpski fudbal. Partizan je želeo da dovede Andriju Pavlovića iz Kopenhagena, ali se nekadašnji napadač Čukaričkog odlučio za Rapid iz Beča gde je već promovisan, dok je Nikola Stojiljković trenutno daleko od crno-belog dresa, pošto bi i on mogao da ode u Austriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading