Zvezda se uključila u trku sa Partizanom za Melega: Istorijska cifra za dovođenje Stojiljkovića

Autor:

Sport

02.05.2018

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampionska trka je završena, ali Zvezda i Parizan vode žestoku bitku van terena, pošto u fokusu pred letnji prelazni rok imaju istog igrača.

RepublikaFoto: Tanjug/Jaroslav Pap
Dejan Meleg

Pred vratima "Marakane" je Dejan Meleg, kako piše "Mozzartsport", a uskoro bi moglo da bude poznato hoće li nekadašnji centarfor Čukaričkog Nikola Stojiljković pojačati crveno-belu ofanzivu pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona. 

Fudbaler Brage, koji je prethodnih godinu dana proveo na pozajmici u Kajzeriju, je odavo na meti i sportskog sektora Partizana. Ali, možda će i ovu trku sa večitim rivalom da izgube crno-beli. Naime, isti izvor navodi da je Zvezda spremna Portugalcima da plati milionsko obeštećenje, pa bi Stojiljković bio najskuplji napadač u istoriji Crvene zvezde. Prošlog leta Zvezda je platila Tuluzu 750.000 evra za Aleksandra Pešića.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević veoma ceni kvalitete Nišlije i da su imali više nego uspešnu saradnju u Čukaričkom, pa je to i najveći adut crveno-belih u borbi za napadača.

Pored Nikole Stojiljkovića srpski šampion je zainteresovan i za Nemanju Nikolića iz Spartaka. Međutim, njegovo dovođenje zavisi od potencijalne prodaje Aleksandra Pešića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading