Tutto finito: BUFON DONEO KONAČNU ODLUKU!

Autor:

Sport

03.05.2018

10:37 >> 10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni golman Juventusa i reprezentacije Italije Đanluiđi Bufon odbio je ponudu Boke juniors, ali i "stare dame" da brani još jednu sezonu, a sada je poznato i čime će se baviti po završetku fudbalske karijere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bufon će preuzeti funkciju u nacionalnom savezu

Bufon želi da se oprosti sa titulom pravaka Serije A, a navodno je odbio i funkciju u klubu kako bi se posvetio radu u Fudbalskom savezu Italije.

Novi selektor "azura" biće Roberto Manćini, Andrea Pirlo će obavljati funkciju nekog od pomoćnika, a Bufon bi u novoj raspodeli trebalo da obavlja funkciju tim-menadžera.

Cilj je jednostavan vratiti poljuljano poverenje u italijanski fudbal, Bufon će biti zaštitni znak saveza, on je jedini koji može da ujedini sve navijače i da predstavlja Italiju.

Odluka će zvanično biti objavljena na kraju meseca, a poslednji meč u dresu sa nacionalnim grbom Bufon je imao u nedavno odigranom prijateljskom susretu protiv Holandije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading