Jokan posle poraza od Birmingema: RAZOČARAN SAM, ALI IMAMO SNAGE ZA PREMIJER LIGU!

Autor:

Sport

06.05.2018

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Fulama nije uspela da ostvari direktan plasman u Premijer ligu, pa će kroz doigravanje tim Slaviše Jokanovića pokušati da se domogne jedine preostale ulaznice za igranje u prvoj ligi od avgusta.

Jokanović veruje u uspeh na kraju plej-ofa

Birmingem je savladao Fulam sa 2:0 i tako ostavio tim ekipu našeg trenera bez drugog mesta koje vodi u viši rang. Ovaj poraz je okončao nestvarnu seriju od 23 utakmice bez poraza sastava sa "Krejven kotidža".

- Razočarani smo zato što nismo dobro igrali. Posle mnogo utakmica i niza mečeva bez poraza nismo odigrali dobru utakmicu i pravili smo greške. Oni su postizali golove, a mi smo tražili način, ali ga nismo pronašli - istakao je Jokanović po završetku utakmice.

Jedan od najboljih trenera u Čempionšipu izneo je razloge za loš rezultat.

- Prosto je, nismo igrali dovoljno dobro i Birmingem je bio bolji. Morali smo da pobedimo i zaista je toliko jednostavno kada se pogleda. Možemo da igramo bolje i siguran sam da ćemo biti spremni za Derbi.

- Ne možemo da budemo razočarani zato što smo u plej-ofu uz Derbi, Aston Vilu i Midlsbro. Razočarani smo, jer smo propustili veliku priliku da pobedimo na kraju i da uđemo u Premijer ligu. Da smo postigli dva gola u prvih 45 minuta ne znam šta bi se do kraja događalo... Ipak, to je deo fudbala i moramo da budemo jaki.

I pored toga što će morati da igraju još tri utakmice da bi se domogli Premijer lige, svi u Fulamu su uvereni da je ovaj cilj itekako dostižan.

- Verujem uvek. Izgubili smo u jednoj utakmici i neću promeniti mišljenje i pomisliti da nismo dovoljno dobri. Pokazali smo kvalitet i karakter i bićemo spremni za sledeću utakmicu - kaže menadžer Fulama Slaviša Jokanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading