ASOVI ZA DECU: Legende Vojvodine na jednom mestu

Autor:

Sport

07.05.2018

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legende Vojvodine na jednom mestu - užitak za Novosađane! Nekadašnji asovi "lala" odigraće u utorak humanitarnu utakmicu "Asovi za decu" protiv gostiju iz inostranstva.

RepublikaFoto: fkvojvodina.rs
Ekipa "Državnog posla" sa akterima meča

Boje Vojvodine braniće istaknuta imena ovog kluba koja su igrala u poslednje tri decenije: Srđan Žakula, Milan Jovanović, Miroslav Tanjga, Ljubomir Vorkapić, Goran Šaula, Jovan Tanasijević, Radoslav Batak, Milan Vještica, Žarko Belada, Bojan Neziri, Petar Puača, Marko Jovanović, Milan Belić, Milan Jovanić, Milan Stepanov, Ivica Francisković, Radovan Krivokapić, Milan Davidov, Saša Drakulić, Ljubiša Dunđerski, Mićo Vranješ, Aleksandar Popović, Mirko Aleksić, Zoltan Sabo i Branko Lazarević.

- Drago mi je što ću se posle toliko godina susresti sa svojim kolegama iz kluba u meču sa velikanima iz FIFPro. Uvek ću podržavati humanitarne manifestacije i pozivam sve koji mogu da podrže što više ovakve akcije - poručio je Milan Stepanov, bivši igrač Vojvodine.

Poledica je na konferenciji za novinare uoči utakmice rekao da će fudbaleri iz svih zemalja bivše Jugoslavije, od Vardara, pa doTriglava, igrati za našu decu:

- Ovo nije samo humanitarna utakmica, ovo je poruka ljubavi, tolerancije, koju želimo da pošaljemo i veoma sam srećan što su se svi odazvali, te pozivam ljubitelje fudbala da sutra svim učesnicima iskažu jedno veliko poštovanje.

Podršku utakmici pružila je i ekipa Državnog posla, a Nikola Škorić je poručio da će podržati osnivača organizacije "Zajedno za život" Jovana Simića u svim njegovim akcijama i pozvao sve Novosađane da dođu na utakmicu.

Ulaz na manifestaciju iznosiće 100 za Istok i 200 dinara za Zapad, karte će biti u prodaji na biletarnicama stadiona Karađorđe od utorka u 12 sati, a svi koji žele mogu već u ponedeljak da se uključe u akciju slanjem SMS-a po ceni od 100 dinara za sve mreže na broj 8495. Sav prihod je namenjen fondu Humanitarne organizacije "Zajedno za život", koja aktivno pomaže deci kojoj je potrebno lečenje, ali i njihovim porodicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading