Siti traži pomoć od Ramosa zbog oštećenog pehara, ŠPANAC "POBEDIO" SA SVOJIM ODGOVOROM!

Autor:

Sport

08.05.2018

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester sitija su ovog vikenda konačno prigrlili pehar namenjen prvaku Premijer lige, ali su tokom proslave napravili incident. Svi se odmah setili kapitena Reala Serhija Ramosa i njegove gluposti iz 2011. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Sitija "pokvarili" pehar

Igrači Sitija su nenamerno oštetili pehar Premijer lige tokom proslave, a vezista "građana" Ilkaj Gundogan se za pomoć obratio Serhiju Ramosa iz Reala, pitajući ga gde mogu da "poprave" trofej.

Nemac je aludirao na scenu iz 2011. godine kada je Ramos ispustio trofej Kupa kralja Španije iz klupskog autobusa. Pehar je tada završio pod točkovima busa, a svi su se sprdali na račun kapitena "kraljevskog kluba".

Ipak, Ramos nije uzeo za zlo ovu šalu, naprotiv, imao je vrlo duhovit odgovor.

- Možda znam nekoliko mesta, ali nisam ih kontaktirao od 2011. godine. Ispadanje pehara je izgleda postalo trend - napisao je Ramos.

Ramos je tada rekao da je "pehar ispao od silne sreće što je ponovo u pravim rukama", a zanimljivo je da su igrači Reala nekoliko godina kasnije, kada je Barsa vezala četiri trofeja u Kupu kralja, to takmičenje nazvali nebitnim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading