Protivprirodni blud: IDE IZ BARSE U REAL!

Autor:

Sport

28.04.2018

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda ovog leta budemo svedočili nečemu što se može okarakterisati kao incident u svetskom fudbalu - prelasku iz Barselone u Real Madrid!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Transfer koji bi uzdrmao Španiju

Tokom prebogate istorije dva kluba ukupno 20 fudbalera je najpre igralo za Barsu, pa zatim za Real (Figo, Selades, Ronaldo, Saviola...), dok je u obrnutom smeru otišlo 12 igrača (Eto, Hadži, Prosinečki, Luis Enrike), ali se ovakvi transferi već duže vreme nisu dešavali.

Sad se čini da je sazreo trenutak za novi transfer koji bi mogao da užari strasti na Pirinejskom poluostrvu.

Štoper Barselone Samjuel Umtiti je zapretio upravi da neće ostati u klubu ukoliko mu primanja ne budu duplirana za narednu sezonu. Kako čelni ljudi katalonskog kluba ovo ne žele ni da razmatraju, čini se da bi Francuz vrlo lako mogao da pronađe novi klub na leto, pogotovo što vlada prava jagma na fudbalskom tržištu za kvalitetnim štoperima.

Međutim, kako javljaju španski mediji, ovog 24-godišnjeg Francuza žarko želi i Real Madrid. Predsednik Florentino Perez navodno je veliki poštovalac fudbalskih kvaliteta Samjuela Umtitija i želeo bi da upari u klubu sa kolegom iz reprezentacije Rafaelom Varanom.

Real je voljan da izađe u susret svim finansijskim potraživanjima Umtitija i čini se da ovaj transfer ne bi bio toliko nerealan u ovom trenutku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading