PRED MEČ SA RADNIČKIM: Spartak traži Mažić i najavljuje 15 kamera

Autor:

Sport

08.05.2018

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spartak i Radnički iz Niša se bore za Evropu, a već sada je jasno da će ta utakmica biti pravi cirkus. Ekipa iz Subotice oglasila se saopštenjem.

RepublikaFoto: instagram.com/fcspartaksubotica

Oni traže da meč sudi Milorad Mažić, isto tako nije im jasno zašto nema TV prenosa.

- Ekipa koja je naš rival u nedelju ima najviše dosuđenih kaznenih udaraca u svoju korist, čak 16, a dok su protiv njih dosuđena samo dva kaznena udarca. Kako reče naš bivši trener Veselinović: ’Ni Real ih ne bi pobedio’. Da li je to samo zbog dobre igre ostaje da razmislimo? Ima li bitnije i interseantnije utakmice u plej-ofu od ove? Utakmice koja direktno rešava plasman u Evropu. Bojimo se da će se ovim medijskim mrakom od očiju javnosti pokušati sakriti dešavanja na utakmici.  Kome to odgovara da svi poklonici fudbala Srbije ne mogu da gledaju ovu utakmicu i dešavanja na njoj? Sprema li nam se opet neka  muka - pitaju se Subotičani.

Oni su nastavili u istom ritmu.

- Mi ćemo angažovati kompaniju koja je opremljena i osposobljena da snimi ovu utakmicu sa 15-ak kamera kako bi se pokrili svi detalji ove utakmice i kako bi imali dokaze ukoliko neko pokuša da se bavi nečasnim radnjama. Nećemo se libiti da snimke pošaljemo u UEFA i FIFA kako bi se i onu uverili u dešavanja u našem fudbalu. I na kraju, nadamo se da ćemo sa našim prijateljima iz Niša odigrati odličnu utakmicu u kojoj će  pobediti fudbal i bolja ekipa, a bez uticaja faktora koji ne pripadaju ovom sportu - poručio je Spartak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading