ĐUKIĆ POHVALIO IGRAČE: Vratilo nam se za sve muke i kritike

Autor:

Sport

09.05.2018

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je da se crno-belima plasmanom u finale Kupa Srbije vratilo za sav trud uložen tokom sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Đukić na meču sa Čukaričkim

Partizan će braniti trofej u Kupu Srbije, pošto je u dva meča polufinala bio bolji od Čukaričkog.

- Znali smo da će biti dramatična i teška utakmica, ali ne baš toliko. Ekipi mogu samo da čestitam jer je odigrala vrhunski, koncentrisano... Stvorili smo mnogo šansi. Na kraju je stigla zaslužena premija za njihov trud i rad. Ovo finale mi je najdraže zbog mojih igrača jer su se ove godine dosta namučili, bili kritikovani, na kraju im se vratilo to finale. Još ništa nismo osvojili, treba da u tom finalu stavimo tački na i - rekao je Đukić.

Partizan je u prvom meču poražen 4:2, a večeras u revanšu bilo je 2:0 za crno-bele. Gol koji je odveo Partizan u finale Kupa Srbije postigao je kapiten crno-belih Saša Ilić u 90. minutu.

- Promašeni penal Pantića nas nije poremetio. Videli smo da ekipa odlično igra, da stvara šanse, da stižemo do gola, da će gol doći. Znali smo da će biti najbitnije kada damo taj, da vidimo da je blizu pobeda i da oni vide da mogu da izgube. Tako se i desilo, kad smo dali taj gol sve je bilo mnogo lakše - istakao je trener Partizana.

On je pohvalno govorio o Saši Iliću.

- Još jednom je pokazao da je vrhunski, pogotovo u utakmicama gde nema prostora, gde niko ne vidi pas, on je tu. Čestitao bih, iznad svega, celoj ekipi koja je zaslužila ovo - rekao je Đukić.

Pojedini navijači Partizana su ponovo tokom meča skandirali: "Đukiću, odlazi".

- Navijači imaju prava da pričaju šta hoće, ovu pobedu posvećujem ekipi. Ja sam srećan što smo pobedili i ušli u finale. Ja sam profesionalac, radim moj posao, srećan sam zbog ekipe, jer je stigla nagrada koju su zaslužili svojim radom tokom godine - naveo je Đukić.

Partizan će u finalu 23. maja u Surdulici igrati protiv ekipe Mladosti iz Lučana.

- Naučili smo lekciju na Čukaričkom. Znamo da neće biti lako. Sve utakmice protiv Mladosti su bile teške, to je finale i spremno ga dočekujemo - zaključio je trener Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading