Argentinac pojačava Zvezdin napad!

Autor: Sportski žurnal

Sport

10.05.2018

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo ime potencijalnih pojačanja za Crvenu zvezdu. Odlazak napadača Aleksandra Pešića je skoro pa izvestan, a i dalje se licitira sa imenom njegovog zamenika u špicu crveno-belih.

RepublikaFoto: youtube,com/Estudiodel Futbol
Soldano ima jak ugovor u Argentini

Jedan od fudbalera iz Južne Amerike koga prate u Zvezdi je centarfor argentinskog Union Santa Fea, Franko Soldano, piše "Sportski žurnal". 24-godišnji Soldano igra četvrtu uzastopnu sezonu u elitnoj ligi Argentine, a ove godine je zabeležio najbolji golgeterski učinak i na 26 mečeva tresao mrežu deset puta.

Na sajtu "Transfermarkta" Soldanova vrednost je procenjeno na oko 5 miliona evra, a da ima važeći ugovor za Union Santa Feom do 2020. godine. Međutim, ovo obeštećenje nije fiksno, pošto bi u pregovorima sa menadžerskim agencijama i posrednicima cena može da bude ispregovarana na razumljiv nivo, koji bi Zvezda mogla da priušti.

Nedavno su beogradski mediji pisali da je jedna od meta i finski ofanzivac Temu Puki, koji je tokom karijere nosio dresove Seltika, Šalkea i Sevilje...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading