Ikardi: Idem iz Intera, ako nisam potreban

Autor:

Sport

13.05.2018

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Intera, Mauro Ikardi rekao je da će o svojoj budućnosti u klubu razgovarati sa čelnicima "nero-azura" na kraju sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ikardi možda potraži novi izazov

Argentinac se u više navrata povezivao madridskim Realom. Cena Ikardija na tržištu iznosi 120 miliona evra.

- Ponavljam svake godine, pričaću sa klubom na kraju sezone. Ako je za tim dobro da ostanem, onda ću ostati. U suprotnom, potražiću novi klub. Uvek činim ono što je najbolje za klub i ekipu. Kada se završi sezona razgovaraću sa čelnicima kluba i videti šta je najbolje za njih - rekao je Ikardi za "Skaj Sport".

Inter je u poslednjoj utakmici na svom terenu poražen od Sasuola (1:2) i ukoliko Lacio savlada Krotone, tim sa "San Sira" će ostati bez Lige šampiona sledeće sezone. Ipak, Ikardi ne gubi nadu. 

- Razočarani smo, želeli smo pobedu, ali je Sasuolo sjajno odigrao, a Andrea Konsilji je uživao u najboljoj partiji u njegovoj karijeri. Počeli smo sezonu na izvanredan način, a zatim smo pali. Jedino što mogu reći je da sam ponosan na ono što smo uradili. Cilj je bio Liga šampiona i nadam se da će nam Krotone pružiti priliku da se sledeće nedelje u direktnom duelu sa Lacijom borimo za mesto u eliti - kazao je Ikardi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading