PRAVO U CENTAR: Srbin žestoko udario na Grizmana

Autor:

Sport

13.05.2018

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ide ostaje, ide... Transfer saga Antoana Grizmana traje već dugo. Legenda Atletika, Srbin Milinko Pantić poslao je jaku poruku Francuzu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Pantić smatra da je vreme da sjajni napadač otrkije kakvi su mu planovi.

 Ne mogu ništa da kažem o Grizmanovoj odluci, ali ga pozivam da izađe javno i kaže šta misli i kakvi su mu planovi. Jedni pričaju ovo, drugi pričaju ono... Na kraju, on je taj koji treba da izađe u javnost, pokaže m... i kaže šta je njegova konačna odluka. Da li odlazi ili ostaje. Ovakva situacija nikom nije od pomoći, a  pogotovo pred finale Lige Evrope. On mora pre finala da reši ovu situaciju - rekao je Pantić za Marku.

On je nastavio oštro.

- Sve ovo zamara. Svake godine je ista priča. Umesto što mi sada pričamo o tome, on bi trebalo da priča i da kaže šta hoće. Neka odgovori da li ostaje ili ide. Ništa mu se neće desiti. Atletiko Madrid je i ranije imao sjajne igrače koji su odlazili, pa je ostao veliki klub - jasan je Pantić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading