Đukić: Ovi igrači će igrati i finale Kupa, Suma ima temperaturu

Autor:

Sport

17.05.2018

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon uverljive igre i pobede nad Spartakom iz Subotice trener Partizana Miroslav Đukić konačno je imao razloga za osmehe.

RepublikaFoto: Starsport
Dvojica trenera u prijateljskom razgovoru

- Kontrolisali smo celu utakmicu, dobro istrčali i zasluženo pobedili. Dobra uvertira na finale kupa. Partizan uvek ide da osvoji trofej, znamo očekivanja naše publike i ekipa je svesna prilike koju će imati u Surdulici. Tim koji smo danas izveli je manje više onaj koji bi trebalo da igra protiv Mladosti u finalu.

Trener crno-belih je dodao da Sejdube Sume nije bilo u protokolu zbog temperature, ali da se Ognjen Ožegović oporavlja, te da će biti u konkurenciji za meč finala Kupa Srbije protiv Mladosti.

- Ožegović je tu sa nama, trenira... U konkurenciji je za finale. Što se tiče Sume danas je imao temperaturu, pre neki dan je bio bolestan tako da... njega nema - dodao je Đukić, sa blagim ciničnim osmehom.

Trener Spartaka Vladimir Gaćinović čestitao je Partizanu pobedu, a na pitanje da li će navijati za Partizan u finalu Kupa, jer bi to značilo da njegov tim izlazi u evropska takmičenja, ponudio je dvosmislen odgovor.

- Prosudite sami - počeo je Gaćinović, a zatim objasnio zbog čega je na igralište stadiona u Humskoj poslao šaren sastav:

- Nemanja Nikolić kuburi s povredom već mesec dana, Mileta Savkovića boli zglob, Čečarić ima problema sa ahilovom tetivom, Jokić je operisao koleno, a golman Ostojić je pokidao ligamente. Bez te petorice igrača mi nismo isti tim, pa je Partizan koji je usponu forme znao kako da nas kazni - zaključio je Gaćinović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading