KONAČNO JE REKAO ŠTA IMA: Venger za sve okrivio navijače!

Autor:

Sport

20.05.2018

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na rastanku su bili tužni što je došao kraj, ali nije sve bilo tako idelano između Arsena Vengera i navijača Arsenala. Vodili su neku svoju bitku, a na kraju Francuz je sve to i priznao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Venger je na neki način okrivio pristalice tima iz Londona.

- Ovih dana postoji toliko načina da izrazite svoja osećanja i emocije, ali da se koristite ekstremnim stvarima, to nije pravi put. Možete kritikovati svakog i ja sam to prihvatao tokom čitave svoje karijere - rekao je Venger.

Francuz je ogorčeno nastavio.

- Ali neke stvari jednostavno ne možete da uradite u životu. To je pomalo i izražavanje ljudi koji imaju novca da rade šta požele u životu bez poštovanja za osnovne stvari. Tužan je to trenutak, jer, znate, moramo da prihvatimo da nismo večni. Moramo da se suočimo sa realnošću, a to je da svemu jednom dođe kraj i najbolji način da se sa time nosite je da ga prihvatite i sagledate iz objektivnog ugla - rekao je Venger.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading