ĐUKIĆ: Moraš biti u šemi u prokletoj Srbiji, ali ja sam svoj

Autor:

Sport

25.05.2018

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojnih tema dotakao se Miroslav Đukić u razgovoru na klupskoj televiziji sa Željkom Pantićem.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Miroslav Đukić

Ono što je odmah izbilo u prvi plan, jeste njegov odgovor na pitanje zbog čega se nije povukao odmah posle osvojenog trofeja u Kupu, posle svih pritisaka kojima je bio izložen u proteklim mesecima.
Šta je odgovorio na tu temu, možete da čitate u priloženoj vesti, a trener crno-belih je zatim objasnio zbog čega su pohvale njegovog rada bile gotovo zanemarljive u odnosu na količinu kritika koje je dobijao od dolaska na klupu Partizana.

- U ovoj prokletoj Srbiji morate da budete ušemljeni. U šemi sa nekim. Đukić ne pripada nikome. Ja sam dve godine u Partizanu, dve godine kritikovan. Nema nikog da je pohvalio Đukića, ni u onoj godini kada smo igrali najlepši fudbal nikada se nije skandiralo "Đukiću, majstore", "Đukiću, bravo", ili da se to po novinama protezalo.

- Zato što je Đukić svoj čovek. A to u ovoj Srbiji se ne prašta, morate da budete prijatelj sa dežurnim novinarom... Ja to ne želim. Ja sam svoj čovek, ostvaren čovek i radim svoj posao.

Ja sam čovek Partizana, ako treba uhvatiću igrača za gušu da bi igrao dobro za Partizan. A nekome je sujeta povređena što taj Đukić neće da mu se javi da pričamo...- istakao je Đukić.

Ostatak intervjua trenera Partizana za klupsku televiziju možete pogledati OVDE.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading