VREME PROMENA: Iliev najavio totalnu rekonstrukciju Partizana

Autor:

Sport

28.05.2018

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev najavio je brojne promene u timu za narednu sezonu i rekao da očekuje da će do početka priprema u klub doći nekoliko novih fudbalera.

RepublikaFoto: Starsport

- Samo što smo završili sezonu, krenuli smo u ofanzivu pravljenja tima za narednu godinu. Dovodjenjem Nemanje Nikolića krenuli smo od onoga što mislim da nam je bilo najpotrebnije u ovoj sezoni, a to su realizatorske sposobnosti, igrač koji može da nam donese mnogo golova - rekao je Iliev. 

Partizan je predstavio novo pojačanje, dosadašnjeg fudbalera Spartaka Nemanju Nikolića, koji je potpisao trogodišnji ugovor.

- Svesni smo da moramo da rekonstruišemo tim iz ovog ili onog razloga. Nekoliko fudbalera ima dozvolu da ode uz adekvatna obeštećenja. Pojedini su možda došli do maksimuma, a neki su mnogo vremena sa nama. Ne želim da pričam ništa do realizacije potencijalnih transfera. Sigurno će biti odlazaka, biće mnogo izmena za narednu sezonu - naveo je Iliev.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ



On je rekao da će igrači 9. i 10. juna biti podvrgnuti pregledima, a da je 11. juna prozivka za početak priprema za narednu sezonu.

- Po završetku sezone smo krenuli da pravimo tim za narednu i verujem da ćemo do početka priprema dovesti nekoliko igrača. Povodom odlazaka, nisam siguran da ćemo tako brzo uspeti da realizujemo transfere, pošto kreće Svetsko prvenstvo i većina transfera u Evropi će se obaviti po završetku Mundijala - dodao je Iliev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading