Murinjo dovodi Srbina na leto, a to nije Sergej!

Autor:

Sport

30.05.2018

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski "Skaj sport" prenosi vrlo zanimljivu informaciju po kojoj bi jedan igrač srpskog porekla mogao da pojača Mančester junajted ovog leta. Iako su svi pomislili da je u pitanju naš reprezentativac iz Lacija Sergej Milinković-Savić, to ipak nije tačno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arnautović se dokazao ove sezone u Vest Hemu

Murinjo navodno želi da dovede Austrijanca srpskog porekla Marka Arnautovića, koji je ove sezone u dresu Vest Hema na 35 mečeva upisao 11 golova i 8 asistencija, što ga je preporučilo za druge klubove ovog leta.

Za tu kupovinu biće mu potrebno minimum 50.000.000 funti, odnosno oko 57.000.000 evra, pošto Vest Hem u startu odbija mogućnost da proda svog verovatno najboljeg fudbalera prošle sezone. 

Međutim, novi menadžer Vest Hema, Manuel Pelegrini, vrlo verovatno neće dati dozvolu da se Arnautović preseli negde ovog leta, pošto je bio jedan od najvažnijih igrača u prethodnoj sezoni za "čekićare" i jedna od retkih svetlih tačaka u prilično indisponiranom sastavu Dejvida Mojesa.

Ako gazde Vest Hema Gold i Saliven budu gledali finansijski aspekt, transfer Austrijanca na Old Traford udvostručio bi sumu koju su platili Stouku za njegov dolazak prošlog leta (oko 22.000.000 evra).

Fudbaler Šahtjora Fred već je viđen na "Old trafordu" ovog leta, Arnautović je, po svemu sudeći, sve bliži prelasku u tim Žozea Murinja, dok "crveni đavoli" vode bitku za potpise pravih "fudbalskih ala" ovog leta kao što su Sergej Milinković-Savić, Geret Bejl, Antoan Grizman i Robert Levandovski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading