PREOKRET - Đenova odustala od Radonjića, našli novu metu u Engleskoj

Autor:

Sport

03.06.2018

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno su mediji iz Italije preneli informaciju da će Đenova nastojati da ovog leta dovede Nemanju Radonjića iz Crvene zvezde, ali je sada ta želja oslabila, pošto klub iz Ligurije ima novu želju iz engleskog drugoligaša Hal sitija.

RepublikaFoto: Starsport
Radonjić blizu odlaska ovog leta iz Zvezde

Sada je prva meta Poljak Kamil Grosicki iz Hala, čiji klub ovog leta nije uspeo da se vrati u Premijer ligu, pa je izvesno da će reprezentativac Poljske potražiti neku drugu sredinu i veći klub.

Njega je zimus zvala i Fiorentina, ali do realizacije nije došlo, pošto je Grosicki želeo da odradi sezonu do kraja sa "tigrovima". Sada nema nikakve prepreke za transfer, pa se čini da bi Đenova bila prava sredina za Poljaka, što znači da bi Radonjić bio tek rezervna varijanta.

Prva meta je bio Radonjić, Đenova je bila spreman da plati 5.000.000 evra za reprezentatvica Srbije, ali negde je zapelo u pregovorima. Navodno je problem 10 odsto Radonjićevog ugovora koji su u vlasništvu njegovog bivšeg kluba Rome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading