Rastavac: Uslovi u Gracu su sjajni, isprobaćemo sve fudbalere!

Autor:

Sport

03.06.2018

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član stručnog štaba naše fudbalske reprezentacije Milan Rastavac je izjavio po dolasku u Austriju da je ekipa prezadovoljna uslovima i da će nastojati da ostvare dve pobede u prijateljskim susretima protiv Čilea i Bolivije.

RepublikaFoto: Starsport
Rastavac: Igra važnija od rezultata na pripremama

- Utisci su sjajni, sve što je neophodno, počet od terena, uslova smeštaja i potrebnog mira su vrlo visokom nivou. Sve stvari su birane da se što bolje pripremimo - rekao je Rastavac novinarima u Bad Valterzdorfu.

Rastavac je izjavio da je pored dobrog rezultata na pripremnim utakmica važno i kako će ekipa da se pokaže.

- Rezultat je bitan u svakoj utakmici, ali u sutrašnjoj protiv Čilea je pre svega bita način na koji ćemo da dodjemo do tog rezultata. Moramo da nadjemo najsvrsoshodniji način da se što bolje pripremimo za meč protiv Kostarike, a potim i sve ostale - rekao je Rastavac.

Rastavac je dodao da za sutrašnju utakmicu protiv Čilea u sastavu neće biti Branislava Ivanovića zbog povrede, kao i da će selektor Mladen Krstajić izvesti kombinovani sastav i pokušati da "isproba nekoliko kombinacija".

- Naša ideja je da proširimo repertoar igrača s kojima raspolažemo, da isprobamo nekoliko kombinacija i najbolje se pripremimo za Svetsko prvenstvo. Planirano je da napravimo šest izmena - rekao je on.

Rastavac nije želeo da dodatno komentariše izjavu selektora Kostarike Oskara Ramireza, koji je ocenio da će se njegova ekipa sa Švajcarskom boriti za plasman u drugi krug.

Prijateljska utakmica između Srbije i Čilea na programu je od 20.00 na stadionu u Gracu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading