Evo ko je novi pomoćni trener Partizana

Autor:

Sport

08.06.2018

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši napadač Partizana Andrija Delibašić "digao je sidro" na kraju minule sezone i napustio funkciju pomoćnog trenera u stručnom štabu Miroslava Đukića.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Fudbaleri Partizana

Crno-beli su brzo reagovali i pronašli adekvatnu zamenu na toj poziciji, a novi član stručnog štaba stupiće a dužnost u ponedeljak.

U predstojećoj sezoni Miroslavu Đukiću, Goranu Panduroviću, Ljubiši Rankoviću, Branku Mirjačiću i Nemanji Jovšiću i Miši Filipoviću priključiće se Žarko Lazetić koji je svojevremeno već bio deo stručnog štaba prvog tima crno-belih.


Žarko Lazetić je početkom 2016. godine kooptiran u stručni štab Ivana Tomića ali se nakon promene trenera preselio u mlađe kategorije gde je radio kao trener omladinaca.


Bivši napadač crno-belih trenutno boravi na Zlatiboru sa omladinskim sastavom Partizana koji je odveo u polufinale Kupa prijateljstva evropskih klubova

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading