ČEKA SE ODGOVOR PORTUGALCA: Real ponudio Ronaldu novi ugovor!

Autor:

Sport

10.06.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici madridskog Reala ponudili su novi, poboljšani ugovor Kristijanu Ronaldu, prenose španski mediji.

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Da li Ronaldo ostaje u Realu?

Portugalski mediji su pre nekoliko dana preneli da će Ronaldo da napusti Real, jer prvi čovek madridskog kluba Florentino Perez nije ispunio obećanje i povisio platu jednom od najboljih fudbalera sveta.

 

Međutim, španski mediji navode da je ponuda daleko od onoga što bi zadovoljilo portugalsku zvezdu. Klub mu nudi 25 miliona evra po godini. Kristijanova zarada mogla bi da dostigne 30 miliona evra po sezonu u zavisnosti od učinka na terenu.

Ovo je navodno odgovor Florentina Pereza na zahtev Ronalda da mu se poboljšaju uslovi i da se po zaradi primakne Leu Mesiju i Nejmaru.

Nejmar zarađuje 37, a Mesi 50 miliona evra po sezoni. Ronaldo trenutno godišnje zarađuje 21 milion evra po sezoni.

Španski mediji navode Ronaldo neće ništa preduzimati do kraja Mundijala, a možda i do kraja sudskog postupka, koji se vodi protiv njega zbog utaje poreza. Postupak bi trebalo da bude gotov početkom avgusta.

Ronaldo je posle finala LŠ nagovestio da odlazi iz Reala.

Ronaldo je došao 2009. godine u Real za 90 miliona evra. Odigrao je 438 mečeva za Real, postigao je 450 golova, osvojio je četiri Lige šampiona i dva španska prvenstva. Ronaldo je u novembru 2016. potpisao ugovor sa Realom do 2021. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading