Za Savića se raspituju Čelsi i Juve

Autor:

Sport

13.06.2018

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Partizana Stefan Savić u pregovorima je sa Čelsijem i Juventusom oko transfera iz madridskog Atletika, javlja italijanski "Skaj".

RepublikaFoto: instagram.com/savkee15
Stefan Savić

Savić je pre Atletika igrao i u Italiji i u Engleskoj, za Fiorentinu i Mančester siti, pa bi sada mogao da se vrati u jednu od te dve lige.

Juventus je u potrazi za defazivcem, posebno zbog odlaska desnog beka Stefana Lihštajnera i tu poziciju može Savić da pokrije pored štoperske, a i Čelsi traži pojačanje u odbrani kvaliteta crnogorskog reprezentativca.

Savić je završio treću sezonu u Atletiku, u prošloj je upisao 36 utakmica, ali nije igrao finale Lige Evrope u pobedi nad Marseljom (3:0).

Ovaj 27-godišnji fudbaler, bio je član Partizana samo u sezoni 2010/2011 kada je osvojio "duplu krunu" i igrao grupnu fazu Lige šampiona, pre odlaska u Mančester siti za devet miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading