Mijate, svaka ti čast: VELIKAN SVETSKOG FUDBALA ZOVE GAĆINOVIĆA!

Autor:

Sport

14.06.2018

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski šampion Juventus ozbiljno je zainteresovan da u svoje redove dovede našeg fudbalera iz Ajntrahta Mijata Gaćinovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mijatović bi mogao da završi u redovima italijanskog prvaka

Mediji u Italiji i Nemačkoj preneli su informaciju da je sportski direktor Juventusa Đuzepe Marota već razgovarao sa čelnicima kluba iz Frankfurta. Da budemo precizniji, Ajntraht je zvao klub iz Torina iz sasvim drugih razloga, ali su se na kraju dotakli i Mijata Gaćinovića.

Naime, Ajntraht je na listu prioriteta u letnjem prelaznom roku stavio dovođenje Juventusovog mladog napadača Alberta Ćerija, koji je prošle sezone igrao na pozajmici u Peruđi u u Seriji B postigao 15 golova.

Kada se Ajntraht javio Juventusu s namerom da započne pregovore oko Ćerija, dobio je odgovor da igrač košta 12.000.000 evra ali i da je Juve raspoloženiji za trampu. Marota je predložio Nemacima da im pošalje Ćerija u zamenu za Gaćinovića ili u zamenu za holandskog defanzivca Džetra Viljemsa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading