Đuričić rešio status, OSTAJE I DALJE U SERIJI A!

Autor:

Sport

15.06.2018

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši reprezentativac Srbije i jedna od želja Crvene zvezde u ovom prelaznom roku Filip Đuričić ipak će ostati u Seriji A, pošto je potpisao ugovor sa Sasuolom.

RepublikaFoto: Starsport
Đuričić ostaje na Apeninima

Đuričić bi tebalo da uskoro odradi medicinske preglede u novom klubu, nakon čega bi trebalo da potpiše na četiri godine sa "nero-verdima".

On dolazi kao slobodsan igrač pošto mu ističe ugovoer sa Sampdorijom koja ga je prošle zime pozajmila Beneventu. U fenjerašu kojem nije bilo spasa se opet izborio za minutažu. 

Novi trener Sasuola De Zerbi je sarađivao sa Filipom u Beneventu, pa ga je povukao sa sobom u novi klub, gde računa na njega u prvoj postavi.

Đuričić se povezivao ovog leta, ali i prethodne zime sa Crvenom zvezdom, međutim do dogovora nije došlo pošto je prioritet bio ostanak u inostranstvu, uprkos tome što je forma našeg igrača u proteklih nekoliko sezona bila u blagom padu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading