Degenek Zvezdin za 200.000€!

Autor:

Sport

04.07.2018

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac fudbalske selekcije Australije srpskog porekla Miloš Degenek postaće i zvanično igrač Crvene zvezde za 200.000 evra, čime će se obistiniti transfer koji je najavljivan nedeljama unazad.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Degenek menja Le Taleka u Zvezdi

Rukovodstvo crveno-belih krajem prošle sedmice sklopilo je dogovor sa štoperom rođenom u Kninu. Ostalo je da u toku dana Degenek prođe lekarske preglede, a potom se obaveže na trogodišnju vernost srpskom šampionu.

Zvezda će japanskoj Jokohami uplatiti 200.000 evra obeštećenja, a Degenek se vraća na evropsko tlo, pošto je pre japanske lige nastupao u Nemačkoj.

Degenek bi sa klubom sa "Rajka Mitića" trebalo da potpiše trogodišnji ugovor i postane deveto pojačanje u letnjem prelaznom roku. On je bio velika želja rukovodstva Crvene zvezde i u ranijim prelaznim rokovima, ali sada su se sklopile kockice transfera.

On je bio član tima Australije na SP u Rusiji, ali nije ulazio u igru na mečevima protiv Francuske, Danske i Peru, a od njega se očekuje da popuni rupu nastalu odlaskom Damijana le Taleka u Monpelje ovog leta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading