Novo Zvezdino pojačanje ima velike planove - SUMAILA NAJAVLJUJE PLEJ-OF LŠ!

Autor:

Sport

03.07.2018

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi štoper Crvene zvezde Rašid Sumaila veruje da je transfer u Evropu došao u pravom trenutku njegove karijere i da sa Zvezdom želi da ostvari velike stvari.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Sumaila na predstavljanju

Sumaila kaže da je spreman za izazov igranja u dresu kluba iz Ljutice Bogdana i da ga ne plaši izazov kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto je uveren da ekipa može lako da se domogne barem plej-ofa za elitno klupsko takmičenje.

- Svaki klub ima svoje ambicije mi kao igrači moramo da imamo to na umu. Moramo da budemo pobednici, moramo da budemo spremni za veliki napor da bismo ostvarili sve što želimo - rekao je Sumaila i nastavio - Verujem da će Crvena zvezda igrati u plej-ofu za Ligu šampiona i pomoći ću klubu da do tog uspeha stigne. Takođe ću uraditi sve što mogu da ekipa bude što bolja u svim takmičenjima. Do toga ću stići uz pomoć navijača i njihov huk. Radiću mnogo kako bismo svi uspeli.

On kaže da je Srbija idealna za nastavak njegove karijere.

- Ovo je najbolje za moju dalju karijeru. Moram da zahvalim Bogu što mi je dao novu šansu i molim se da mi On pomogne da uspem.

Sumaila je stigao među crveno-bele kao pozajmljen fudbaler uz opciju otkupa posle godinu dana, kako bi zamenio njegovog zemljaka Abrahama Frimponga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading