Zvezda prelomila, Argentinac iz Šahtjora pred potpisom!

Autor: MozzartSport

Sport

22.07.2018

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski portal "MozzartSport" prenosi informaciju da je Zvezdina potraga za napadačem okončana i da bi Argentinac Gustavo Blanko Leščuk vrlo brzo trebalo da se iz Šahtjora preseli u redove prvaka Srbije.

RepublikaFoto: youtube.com/FC Shaktar Donetsk
Argentinac bi trebalo da reši Zvezdin problem u napadu

Ričmond Boaći, Franko Soldano i Hasan Koka su se svi pominjali prethodnih dana kao moguća pojačanja, ali je Leščuk sada glavni favorit da zauzme mesto prvog napadača u sastavu Crvene zvezde.

Leščuk bi došao na jednogodišnju pozajmicu za koju srpski šampion ne bi morao ništa da plati. Ali, zato bi Zvezda na sebe preuzela kompletnu Leščukovu platu plus osiguranje za igrača poniklog u Arsenal de Sarandiju, javlja "MozzartSport".

Na kraju bi Zvezdi bio ispostavljen račun od oko 450.000 evra, što ne bi bio toliko strašan udarac za klub iz Ljutice Bogdana, pogotovo što se dosta sredstava slilo u kasu od prodaje Aleksandra Pešića.

Ukoliko bi crveno-beli poželeli da otkupe njegov ugovor od ukrajinskog kluba, to bi ih stajalo tačno pola miliona evra. Gustavo Blanko Leščuk je odigrao tek 224 minuta u dresu Šahtjora i tri puta se upisao u listu strelaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading