BESPOTREBNE UVREDE: Litvanci žestoko isprozivali "Grobare" pred okršaj!

Autor:

Sport

24.07.2018

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica kvalifikacija za Ligu Evrope između Partizana i litvanskog Trakaija igra se u četvrtak, a rivali crno-belih su predstavili navijače beogradskog kluba na "sporan" način.

RepublikaFoto: Starsport
Partizan pred velikim izazovom!

Na sajtu Trakaija pojavio se tekst o fudbalskom klubu Partizan, kao najava za sutrašnji meč. Litvanci su na početku teksta pokazali kako se poštuje rival, ali pri kraju teksta nisu propustili da prokomentarišu navijače crno-belih i označe ih "opasnim".

- Dvadesetsedmostruki šampion Partizan dominirao je srpskim fudbalom u prošloj deceniji, osvojio osam titula, od toga šest uzastopnih. Istina, Partizan je prošle sezone bio u senci druge beogradske ekipe, Crvene zvezde i završio je na drugom mestu- navodi se na sajtu Trakaija.

Potom se ističe da je Partizan uporedo sa sjajnim rezultatima u Srbiji stvarao i velike igrače, pa se navode imena Aleksandra Mitrovića, Lazara Markovića, Stevana Jovetića, Adema Ljajića, Stefana Savića, Matije Nastasića, koji su ponikli u Partizanovoj školi, a potom sazreli u dobro poznate evropske igrače.

-Stadion Partizana prima više od 30.000 gledalaca, koji  često kreiraju neverovatnu atmosferu, uz pesme i skandiranja tokom čitavog meča. Istina, postoji i ružnija strana svega toga. Partizanove navijače odlikuje i epidemija rasizma, čak i protiv njihovih fudbalera- navodi se na sajtu Trakaija, što se sigurno neće dopasti navijačima crno-belih, a postavlja se pitanje da li je uopšte bilo potrebe za ovim komentarima koji mogu izazvati negativne reakcije kod Grobara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading