Prijović o kvalitetima novog napadača Zvezde

Autor:

Sport

28.07.2018

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac Pedro Konde trebalo bi da predvodi napad Crvene zvezde tokom sledeće sezone, a pošto dolazi iz grčke lige, odlično ga poznaje naš reprezentativac iz redova PAOK-a Aleksandar Prijović.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Prijović

- Očekivanja Crvene zvezde su velika trebalo bi da opravda poverenje i postigne mnogo golova. Sve je na njemu - kazao je za Žurnal srpski napadač.

Konde je prošle sezone postigao 14 golova, ali Prijović kaže da to nije merilo.

- Jedno je igrati za Zvezdu, Partizan, Olimpijakos, PAOK...a drugo za Pas Janjinu ili neku drugu ekipu u Srbiji koja ima manji pritisak. Neki igrači se lakše prilagode kada su uslovno rečeno u manjim ekipama, jer nema mnogo pritiska, dok je drugima lakše  da igraju pod pritiskom.

- Nije po meni merilo to što je u Janjini dao 14 golova, ne mora da znači da će u Zvezdi postići 30. Ne znam kako podnosi pritisak javnosti. Zvezda igra dominantan fudbal i treba očekivati mnogo šansi, što je prilika za njega - zaključio je Prijović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading