Levandovski preklinje upravu Bajerna da ga pusti da ide!

Autor:

Sport

28.07.2018

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poljski napadač Robert Levandovski već duže vreme želi da napusti Bajern, ali uprava kluba ne želi da ga olako pusti, svesna da na njemu može da zaradi brdo para.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Levandovski želi što pre da napusti Minhen

"Skaj sport" javlja da Levandovski želi što pre da ode iz Minhena, a navodno je već u nekoliko navrata pokušavao da ubedi trenera Niku Kovača i članove uprave da mu daju zeleno svetlo za odlazak.

Navodno bi njegova naredna destinacija trebala da bude Real Madrid, koji bi onda verovatno prodao Karima Benzemu.

U bavarskom gigantu računaju na Levandovskog i žele ga zadržati, ali kako javljaju mediji upućeni u zbivanja na "Alijanc Areni", Poljak je ustrajan u promeni sredine.

Saga traje već nekoliko meseci i čini se da joj se još uvek ne nazire kraj. Levandovski je jedan od najboljih svetskih napadača, Bajernu je itekako potreban i ne želi ga pustiti pre isteka ugovora, ali isto tako ne želi da ga pusti ni za neku neozbiljnu sumu.

U slučaju njegovog odlaska Bajern bi imao vrlo težak zadatak da pronađe podjednako dobrog špica koji bi redovno tresao mreže u domaćim i evropskim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading