RADONJIĆ: Sve zavisi od mene

Autor:

Sport

29.07.2018

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni igrač Crvene zvezde Nemanja Radonjić zadivio je javnost sjajnom partijom protiv litvanske Suduve, a za Sportski žurnal govorio je o utiscima iz Rusije toko Svetskog prvenstva, u kojem je predstavljao Srbiju.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Nemanja Radonjić

Radonjić se prisetio poslednje utakmice u grupi, u kojoj je Brazil bio bolji od srpske selekcije sa 2:0.

- Koliko god smo želeli da napravimo podvig protiv Brazila, nije bilo realno da se izvlačimo - osvrnuo se Radonjić na meč sa favorizovanom reprezentacijom Brazila, a potom govorio i o jednom od svojih karakterističnih prodora tokom tog meča.

- Da sam odmah krenuo u sprint, bio bih uspešniji. Pozvao me je Adem Ljajić ili neko drugi i to me je preseklo - rekao je Radonjić.

- Svi smo to teško podneli. Išli smo na sve ili ništa u meču sa Brazilcima, a lično sam stekao veliko iskustvo u Rusiji. Planiram da igram za reprezentaciju u narednih osam godina, možda i duže. Koliko me noge drže... Sve zavisi od mene, verujem da ću da biti u reprezentativnoj formi - rekao je 22-godišnji Nišlija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading