OPTIMISTA - Miletić: Dugo nismo odigrali bolje poluvreme

Autor:

Sport

30.07.2018

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je bio bolji od Dinama iz Vranja, a štoper Nemanja Miletić ističe da njegov tim dugo nije odigrao bolje poluvreme.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Mislim da odavno nismo bolje odigrali prvo poluvreme. Držali smo odbranu bukvalno na 40 metara od njihovog gola. Stvorili smo mnogo šansi, želeli pobedu i jednostavno verovali da će doći, jer smo zaslužili. Posle kornera našao sam se u šesnastercu, dobio loptu na strani, centrirao, da bi na pravom mestu bio Ožegović. Važna pobeda! Sada idemo dalje i mislimo o revanšu u Litvaniji - rekao je Nemanja R. MIletić.

Defanzivac crno-belih veruje da bolje vreme dolazi.

- Bilo je teško igrati protiv zgusnute odbrane svih 90.minuta. Imali smo veliki broj šansi, ali lopta jednostavno nije htela u gol. Da smo uspeli da postignemo gol u prvom poluvremenu siguran sam da bi pobeda bila ubedljivija. Sada se okrećemo utakmici u Litvaniji koja je za nas veoma važna. Iako smo ovde pobedili sa 1:0, spremamo se ozbiljno i siguran sam u pobedu, jer mislim da smo mnogo kvalitetnija ekipa od njih - zaključio je Miletić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading