Srećan kraj - MITAR JE U FULAMU!

Autor:

Sport

30.07.2018

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što je postalo poznato pre dve večeri, sada je postalo jasno - Aleksandar Mitrović i zvanično je postao fudbaler novog-starog premijerligaša Fulama.

Mitrovićeva budućnost je u Fulamu

Klub sa "Krejven kotidža" je potvrdio da je potpisao ugovor sa srpskim napadačem, koji je u prethodnoj polusezoni bio strelac 12 golova za tim Slaviše Jokanovića, dok je bio na pozajmici iz Njukasla. Mitar je sa klubom iz Severnog Londona parafirao ugovor do 2023. godine za 23 miliona funti.

Fulam je dodao i da će u narednoj sezoni Mitrović nositi „devetku“ na poleđioni dresa, za razliku od broja 32, aktuelnog od zimus kad je došao na pozajmicu u poslednjim satima prelaznog roka.

- Oduševljen sam što mogu da objavim da se Aleksandar Mitrović vrati gde pripada. Dogovorili smo se da Mitra vratimo kući. Oduvek smo želeli s njim da saradnju na duge staze.  Bio je naš heroj na putu povratka u Premijer ligu. To sam mu i rekao posle finala baraža na "Vembliju" - poručio je direktor Toni Kan, inače sin predsednika Fulama Šahida Kaha.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading