Partizan dobija dugo čekano pojačanje!

Autor:

Sport

31.07.2018

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Željezničara Goran Zakarić postaće do kraja nedelje igrač Partizana. Dugo je najavljivan kao potencijalno pojačanje kluba iz Humske, a uskoro bi sve trebalo da dobije zvaničnu potvrdu. Reprezentativac Bosne i Hercegovine koji je suspendovan od strane sarajevskog kluba jer je bez dozvole pregovarao sa crno-belim ostvariće najveću zelju - da zaigra u beogradskom klubu.

RepublikaFoto: twitter.com/NFS BIH
Goran Zakarić

Vezni fudbaler Željezničara konačno će obući dres ekipe Miroslava Đukića. Do kraja nedelje on će potpisati ugovor sa crno-belima na tri godine, a njegov sadašnji klub bi na ime obeštećenja trebalo da dobije 150 hiljada evra plus eventualne procente naredne prodaje, prenose "Večernje novosti".

Takođe, Partizan je naciljao još jednog veznog fudbalera. U pitanju je igrač Radničkog iz Niša Lazar Ranđelović koji bi kako sada stvari stoje mogao da krene stopama Zakarića i podigne šal u Humskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading