IZ ENGLESKE U SAUDIJSKU ARABIJU: Ahmed Musa napušta Lester

Autor:

Sport

02.08.2018

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Lester sitija Ahmed Musa, koji je slavu stekao igrajući za moskovski CSKA, napustiće engleski klub i krenuti put dalekog istoka, tačnije Saudijske Arabije. Naredna stanica u njegovoj karijeri biće Al Nasr.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ahmed Musa kreće put Arabije

Napadač koji je nosići dres CSKA iz Moskve postao miljenik navijača ruskog kluba vratio se u Lester koji ga je pozajmio Rusima. Ipak, nakon dobrih partija na Svetskom prvenstvu u Rusiji Ahmed Musa je privukao pažnju mnogih klubova, ali se odlučio da prihvati ponudu Al Nasra iz Saudijske Arabije. Engleski prvoligaš zaradiće skoro 30 miliona evra ovim poslom, tako da im nije bilo teško da prihvate ponudu.

Nigerijca su zapamtile i pristalice Crvene zvezde jer je gostovao sa CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope u februaru na beogradskoj "Marakani". Za velikana iz Moskve odigrao je ukupno 184 meča i postigao 61 gol uz 32 asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading