Zaha se oprostio od saigrača, poznata sledeća stanica!

Autor:

Sport

03.08.2018

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni napadač Kristal Palasa Vilfred Zaha oprostio se od dosadašnjih saigrača i krenuo put Londona. Prethodnih meseci spekulisalo se da će do transfera doći, a sada je posao nikada bliži realizaciji. Naredni klub u njegovoj karijeri trebalo bi da bude Čelsi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Postaje "plavac" - Vilfred Zaha

Reprezentativac Obale Slonovače uskoro bi trebalo da potpiše ugovor sa Čelsijem, prenose engleski mediji. Zaha bi tako postao prvo pojačanje "plavaca" u eri Mauricija Sarija, novog trenera kluba. Prethodnih meseci dovodio se nekadašnji fudbaler Mančester junajteda sa gradskim rivalom ekipe sa "Stamford Bridža" - Totenhemom, ali je očigledno Čelsi bio uporniji u nameri da angažuje ofanzivca.

Zaha bi na Stamofrd Bridžu trebalo da bude zamena za Brazilca Vilijana, koji se već neko vreme dovodi u vezi s Mančester Junajtedom. Prema poslednjim informacijama on se već oprostio od saigrača iz Palasa pa je tako posao jako blizu realizacije. Još uvek nije poznato koja je suma u pitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading