Klop: Liverpul je kao Roki

Autor:

Sport

10.08.2018

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula u Premijer ligi startuju protiv Vest Hema, a menadžer "crvenih" Jirgen Klop imao je jednu zanimljivu opasku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Treba da budemo konstantniji. Znamo to. Agresivniji u odlučujućim momentima. Moramo da napredujemo u svakom aspektu igre. Svi timovi imaju velike ambicije. Biće teško svima. Moramo da se prebacimo u takmičarski ritam. Da skočimo u vodu i ronimo dok ne ostanemo bez vazduha. To je plan - rekao je Jirgen Klop.

Menadžer Liverpula je nastavio u svom stilu.

- Mnogi misle da ćemo zbog svega što smo uradili u prelaznom roku želeti više, ali to je to. Pogledajte Siti. Igrali su impresivno protiv Čelsija u Komjuniti šildu. Oba tima su bila fantastična. U tom smislu mi smo Roki Balboa, a ne Ivan Drago. Ipak, prvu utakmicu igramo u Liverpulu i ljudi će očekivati pobedu. Očekujemo je i mi. Biće to brutalnih 90 minuta - zaključio je Nemac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading