ZVEZDIN RIVAL SVE JAČI: Stigao talentovani Norvežanin koga je hteo Junajted!

Autor:

Sport

18.08.2018

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Salzburga doveli su novo pojačanje pred okršaj sa Crvenom zvezdom. Opremu austrijskog šampiona zadužio je mladi Norvežanin Erig Haland, dosadašnji napadač Moldea.

Fudbaleri Salzburga dobili novo pojačanje


Za ovog momka se čulo kada je uspeo da ostvari podvig – 4 gola u samo 17 minuta. Ovo je uspeo protiv lidera norveškog šampionata Bran Bergena 1. jula. Zatim posle toga se upisao dvaput u pobedi nad Hibernianom od 3:0, osiguravši plasman Moldea u plej-of Lige Evrope gde će se sastati za ruskim Zenitom, a bio je i velika želja Mančester junajteda.

- Zahvalan sam Moldeu na svemu što je učinio za mene, bez sumnje ću pružiti sve od sebe do kraja ugovora. Naravno zadovoljan sam svojim izborom i mislim da ću u Salzbugu imati dosta uspeha i titula - rekao je mladi Haland na promociji.

Fudbaleri Salzburga gostovaće ovog utorka od 20.30 časova na beogradskoj "Marakani" u prvom duelu plej-ofa Lige šampiona protiv Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading