(VIDEO) RUTINSKI: Salzburg siguran pred dolazak u Beograd!

Autor:

Sport

18.08.2018

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Salzburga nastavili su sa odličnim partijama u domaćem prvenstvu. U trećem kolu tamošnjeg šampionata aktuelni šampion i naredni rival Crvene zvezde u plej-ofu Lige šampiona bio je bolji od Hartberga sa 2:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Salcburg

Trener domaćina odlučio je da za beogradski meč sačuva glavne adute. Na klupi su ostali Dabur, Samaseku i štoper Ramaljo. Međutim, razlika u klasi je bila očigledna. Prosto i jednostavno: Hartberg nije bio konkurentan. Gledaoci su mogli da vide i jedan neverovatan promašaj, koji na sreću Salzburga nije uticao na konačan rezultat.

A kakvim arsenalom raspolaže Marko Rose videlo se i po bravoruznim potezima mladog Bosanca. Prevljaka. Upravo je momak rođen 1995.godine otvorio goste i znatno olakšao posao domaćinu. Sjajno se snašao posle asistencije Volfa i špicem poslao loptu u mrežu. Kasnije je isti igrač duplirao prednost i postavio konačan rezultat za 13. pobedu u nizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading