SRNIĆ: Pogodak posvećujem sinu!

Autor:

Sport

26.08.2018

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Čukarički sa 2:1 u petom kolu Superlige Srbije. Jedan od junaka pobede Slavoljub Srnić rekao je da gol koji je postigao posvećuje nasledniku.

RepublikaFoto: Starsport
Slavoljub Srnić

- Mogli smo bolje da odigramo, imali smo nekoliko šansi koje je trebalo da iskoristimo, ali pobeda je u ovom trenutku najbitnija. Meč sa Čukaričkim došao je posle teške utakmice sa Salcburgom, svi smo više psihički nego fizički bili umorni. Nije bilo lako prebaciti se na susret sa Čukaričkim, ali smo zabeležili zasluženu pobedu - rekao je Srnić.

Pogodak koji je postigao na ovoj utakmici ima posebnu posvetu.


- Ovo je gol za mog sina, prvi pogodak koji sam postigao od kad sam postao otac. Moram da pohvalim Terzića i da mu se zahvalim za fantastičnu asistenciju. Odlično je odigrao čitavu utakmicu. Srećan sam što sam dao gol jer sam imao na prošloj utakmici nekoliko propuštenih prilika, kao i jedan dobar šut na ovoj.
RepublikaFoto: Starsport
Strelac prvog gola na meču - Slavoljub Srnić


Fudbalere ove srede (29. avgust) očekuje revanš meč plej-ofa za Ligu šampiona u Salcburgu.
- U Beogradu smo odigrali dobru utakmicu, oni gotovo da nisu stvorili izglednu šansu. Pokazali smo da su ekipa koja može da se pobedi. Revanš se sigurno neće mnogo razlikovati, tako da smatram da imamo velike šanse za prolazak - zaključio je Srnić. 

Utakmica Salcburg - Crvena zvezda igra se od 21 čas, a prenos je na RTS-u.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading