NAKON OMLADINACA I KADETI SLAVILI: Crno-beli pobedili u još jednom večitom derbiju!

Autor:

Sport

26.08.2018

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kadeti fudbalskog kluba Partizan pobedili su ovog popodneva vršnjake Crvene zvezde sa 3:1 i tako se kandidovali za prvaka države. Dan radnije i omladinci crno-belih savladali su večitog rivala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezda Kids
Kadeti FK Partizan

Posle omladinskog klub iz Humske je slavio i u kadetskom derbiju kao gost i potvrdio da ove sezone želi da vrati trofej namenjen najboljem klubu u Srbiji – 3:1. Posle tri boda na Marakani crno-beli su se izdvojili na liderskom mestu i sami sebe promovisali u prvog kandidata za titulu.

Crvena zvezda je došla u vođstvo preko Namčulovića, ali je nakon kornera izjednačio Milovanović pa se sa rezultatom 1:1 otišlo na odmor. Drugi deo susreta protekao je u inicijativi gostiju, a sve se isplatilo kada je ponovo isti igrač Partizana pogodio za drugi gol na meču i prednost crno-belih. Tačku na susret stavio je Čolić nekoliko minuta pre kraja.

Ekipa Slavoljuba Đorđevića nije delovala kao ona iz prethodne sezone, ali kako je početak sezone još uvek ima vremena za popravni. Ipak, za sada Partizan ostaje favorit za titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading